Το καλάθι μου ΕΧΕΤΕ {{order.total_quantity}} ΠΡΟΪΟΝ/ΤΑ
ΣΥΝΟΛΟ
{{order.final_cost}}
Για Δωρεάν μεταφορικά υπολείπονται ακόμα {{order.free_shipping_remaining_cost}}
Free shipping
Beautamins
User
×
User
Μη συνδεδεμένος χρήστης

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

 

Πιστωτική Κάρτα

Ολοκληρώστε την παραγγελία σας και πληρώστε με την πιστωτική σας κάρτα. Το ηλεκτρονικό κατάστημα Beautamins.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, American Express και Diners. Οι συναλλαγές σας στον secure server του ηλεκτρονικού μας καταστήματος προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-128 bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Verisign, Inc.) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών στις περισσότερες από τις 500 μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κόσμου.

Στη φόρμα παραγγελίας μπορείτε να συμπληρώσετε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της και τράπεζα έκδοσης).

Προτείνουμε, για τη δική σας ασφάλεια, να είστε παρών κατά την παράδοση της παραγγελίας σας, έχοντας μαζί σας την ταυτότητα και την πιστωτική σας κάρτα.

 

PayPal

 

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Αν δεν έχετε πιστωτική κάρτα, ή δεν μπορείτε να βρίσκεστε στη διεύθυνση αποστολής κατά τις ώρες παράδοσης, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού.Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

ΕURΟΒΑNK: 0026.0069.1302.0026.7633              (IBAN: GR 4002.6006.90000.1302.0026.7633)

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5075.0251.91186                (IBAN:GR 4601.7207.5000.5075.0251.9118.6)

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 01114644130404                     (IBAN: GR 0701.1014.6000.0014.6441.3040.4)

Κατά την κατάθεση του ποσού, είναι απαραίτητο να δηλώσετε τον αριθμό παραγγελίας που θα σας έχει δοθεί με την ολοκλήρωσή της. Στη συνέχεια, στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής στο τμήμα του λογιστηρίου με fax στο 210-9017390 ή με e-mail: info@beautamins.gr και εμείς, μόλις λάβουμε το αντίγραφο, θα αποστείλουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αν χρησιμοποιείτε web banking μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού και να μας στείλετε με e-mail στο info@beautamins.gr την απόδειξη της κατάθεσης.

 

Παραλαβή και Πληρωμή της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας

Για τη παραλαβή απο το κατάστημα απαιτείται να εχει γίνει εκ των προτέρων τηλεφωνική ή on line παραγγελία .

Η παραλαβή από το κατάστημα ισχύει για παραγγελίες 15 ευρώ και άνω.

Απαραίτητη προυπόθεση να μπορεί ο πελάτης να προσέλθει στο κατάστημα και να παραλάβει τη παραγγελία του έιναι να έχει προηγηθεί τηλεφωνική  επικοινωνία του beautamins.gr με τον πελάτη,κατά την οποια ο πελάτης ενημερώνεται οτι η παραγγελία του ειναι ετοιμη προς παράδοση.

 Η παραλαβή από το κατάστημά μας μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο κατά τις ώρες λειτουργίας του ηλεκτρονικού φαρμακείου,που ειναι η παρακάτω;

Δευτέρα έως και Παρασκευή καθημερινά 10.00 π.μ. -6.00 μ.μ.και Σάββατο 10.00 π.μ.- 2.00 μ.μ.Στις εφημερίες /διανυκτερεύσεις δεν γίνονται παραδόσεις παραγγελιών του ηλεκτρονικου φαρμακείου.

Το ωράριο παραλαβής των παραγγελιών ενδέχεται να αλλάζει κατά τους καλοκαιρινούς μήνες ,Ιούλιο και Αύγουστο.Σχετική ενημέρωση θα ανακοινώνετα στην κεντρική σελίδα του beautamins.gr μικρό χρονικό διάστημα πριν την ισχύ του νέου ωραριου παραλαβής των παραγγελιών.

Σας παρέχεται η δυνατότητα να επιλέξετε αν το παραστατικό που θα εκδοθεί για την παραγγελία σας θα είναι απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο πώλησης. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ., Δ/νση Έδρας και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Η παραγγελία σας θα παραμένει στο beautamins.gr για 14 ημερολογιακές ημέρες σε αναμονή μέχρι να την παραλάβετε.Το χρονικό διατημα έναρξης της διαδιακασιας αναμονής παραλαβής της παραγγελία σας έχει αφετηρία τη τηλεφωνική επικοινωνία από το site μας  και την ενημέρωση οτι  η παραγγελία σας ειναι έτοιμη προς παράδοση.Εάν η παραλαβή δεν ολοκληρώνεται μέσα στο χρονικό διάστημα των 14 ημερών η παραγγελία θα ακυρώνεται αυτόματα και δεν θα ειναι πλέον διθέσιμη προς παραλαβή από το beautamins.gr.

Σας ενημερώνουμε οτι οι τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος  beautamins.gr είναι ίδιες με αυτές του φυσικού καταστήματος -διαφοροποιούνται όμως οι εκπτώσεις.