Το καλάθι μου ΕΧΕΤΕ {{order.total_quantity}} ΠΡΟΪΟΝ/ΤΑ
ΣΥΝΟΛΟ
{{order.final_cost}}
Για Δωρεάν μεταφορικά υπολείπονται ακόμα {{order.free_shipping_remaining_cost}}
Free shipping
Beautamins
User
×
User
Μη συνδεδεμένος χρήστης

Στοχεύοντας πάντα στην καλύτερη εξυπηρέτησή σας, προσφέρει τη δυνατότητα της επιστροφής ή της αλλαγής των προϊόντων της παραγγελίας σας, αν για κάποιο λόγο δε σας ικανοποιούν.

Όροι Επιστροφών

Οι επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές υπό τους παρακάτω όρους:

1.Η επιστροφή πρέπει να γίνει εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

2.Το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, αχρησιμοποίητο όπως ακριβώς ήταν πριν την πώληση στην αρχική του συσκευασία και με όλα τα περιεχόμενα της αρχικής συσκευασίας καθώς και όποιο δώρο πιθανώς περιελάμβανε αυτή. Σε περίπτωση που δεν επιστραφεί το επιπλέον δώρο, τότε η αξία του αφαιρείται από το επιστρεφόμενο ποσό.

3.Για να γίνει δεκτή η επιστροφή θα πρέπει να το προϊόν να συνοδεύεται από το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς (απόδειξη λιανικής, ή τιμολόγιο).

4.Εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις ελαττωματικού προϊόντος και γίνει δεκτή επιστροφή προϊόντος, ο καταναλωτής δικαιούται να επιλέξει προϊόν ίσης η μεγαλύτερης αξίας ώστε να πραγματοποιηθεί συμψηφισμός των προϊόντων. Σε κάθε περίπτωση ο ποιοτικός έλεγχος του προϊόντος και της συσκευασίας του είναι απαραίτητα βήματα στη διαδικασία επιστροφών.

5.Εφόσον η αγορά είχε γίνει ηλεκτρονικά  με πιστωτική κάρτα και υπάρχει υπαιτιότητα του beautamins.gr (λάθος εκτέλεση ηλεκτρονικής παραγγελίας) ο πελάτης μπορεί να επιλέξει να γίνει ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση (πίστωση) της πιστωτικής του κάρτας. Στην ίδια περίπτωση και εφόσον η αλλαγή έχει γίνει με μετρητά υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων μετρητά. Εναλλακτικά το beautamins.gr  οφείλει να αντικαταστήσει το προϊόν με δικά του έξοδα αποστολής από και προς τον πελάτη. Σε περίπτωση που σας παραδοθεί κάποιο ελαττωματικό προϊόν, ενημερώστε μας μέσα σε 2 εργάσιμες ημέρες σχετικά με το προϊόν και το πρόβλημα που παρουσιάστηκε.

6.Σε περίπτωση λάθος αποστολής προϊόντων ή ελλιπής αποστολής σε παραγγελία η οποία έχει πραγματοποιηθεί τηλεφωνικά και όχι ηλεκτρονικά τα έξοδα επιστροφής από τον πελάτη προς το beautamins.gr και εκ νέου πίσω στον πελάτη επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

Επίσης σε περίπτωση αδικαιολογητης επιστροφής του πελάτη- χωρίς να έχει πραγματοποιηθεί κάποιο λάθος από το ηλεκτρονικό κατάστημα (λάθος προϊόν, απόχρωση ημερομηνία λήξης, ή πακέτο προσφοράς) - τότε η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται αφού αφαιρεθεί το κόστος του courier τόσο κατά την αποστολή του όσο και κατά την επιστροφή των προϊόντων στο κατάστημα,δηλαδή το courier επιβαρύνει εξολοκλήρου τον πελάτη.

Πριν την επιστροφή του προϊόντος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μας ενημερώσετε στο orders@beautamins.gr ή στο τηλέφωνο 210 9010665 Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-18:00.

ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ  ΔΕΚΤΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝIA στο  210 9010665 ή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΣΩ mail στο orders@beautamins.gr

Διαδικασία Επιστροφών

Στο φυσικό μας κατάστημα

Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να μεταβείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα-αφού προηγηθεί ενημέρωση με τηλεφωνική επικοινωνία ή mail- στη διευθυνση Μπακνανά 40 Νέος Κόσμος ,όπου ο υπεύθυνος του beautamins.gr θα ελέγξει την κατάσταση του προϊόντος και στην συνέχεια θα σας καθοδηγήσει για τα περαιτέρω.

Αν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε αλλαγή του προϊόντος με κάποιο άλλο, θα σας συστήναμε -στην επικοινωνία που θα πραγματοποιήσετε νωρίτερα με το κατάστημα μας για να ενημερώσετε για την αλλάγη- να επιβεβαιώσετε τη διαθεσιμότητα του νέου προϊόντος που επιθυμείτε.

Σε κάθε περίπτωση ο ποιοτικός έλεγχος του προϊόντος και της συσκευασίας του είναι απαραίτητα βήματα στη διαδικασία επιστροφών όπως και το νόμιμο παραστατικό αγοράς.

Αποστολή προϊόντος

Στην περίπτωση που δεν είναι δυνατή η προσέλευσή σας στο φυσικό μας κατάστημα, μπορείτε να μας αποστείλετε το προϊόν ακολουθώντας την εξής διαδικασία:

1) Συσκευάζετε το προϊόν, σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή ή χρησιμοποιείτε το κουτί στο οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας.

2) Τοποθετείτε μέσα στη συσκευασία ένα έγγραφο στο οποίο μας γνωστοποιείτε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή, ή το νέο προϊόν που θέλετε να σας αποστείλουμε, σε περίπτωση αλλαγής.Ολα αυτά μπορείτε να μας τα επικοινωνήσετε και με mail στο orders@beautamins.gr .Μόνο η γραπτή επικοινωνία στις επιστροφές  προι'οντων είναι αποδεκτή,-και ειδικά σε περίπτωση αλλάγης με άλλο προιον- πρεπει υποχρεωτικά  να αναφερεται ο κωδικός του  προιόντος .Σκοπός αυτού η αποφυγή λαθών και από τις δυο πλευρές.

3) Αποστέλλετε το δέμα, κατά προτίμηση μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, υπόψιν Τμήματος Επιστροφών.

Κόστος επιστροφών

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος ο Πελάτης μπορεί να επιλέξει άλλο προϊόν αντίστοιχης αξίας ή την εκ νέου αποστολή της παραγγελίας του. Η εκ νέου παραλαβή του προϊόντος γίνεται είτε κατευθείαν  από το χώρο μας είτε με αποστολή στο χώρο σας με την  εταιρία courier που συνεργάζεται το beautamins.gr είτε με δική σας μεταφορική. Ο πελάτης επιβαρύνεται εξολοκλήρου τα έξοδα αποστολής. Σε περίπτωση που το προϊόν κριθεί ελαττωματικό κατά τη διενέργεια του ποιοτικού ελέγχου το beautamins θα προβεί άμεσα σε αντικατάσταση του προϊόντος με άλλο ίσης αξίας ή όμοιο του και δωρεάν αποστολής του ενώ θα επιστραφούν στο πελάτη τα έξοδα της εταιρίας courier τα οποία έχει ήδη επιβαρυνθεί. Στη περίπτωση αυτή τα έξοδα courier τα οποία επιστρέφονται στο πελάτη αντιστοιχούν στην αντίστοιχη χρέωση της μεταφορικής με την οποία συνεργάζεται το beautamins.gr,ανεξάρτητα από τη χρέωση της εταιρίας Courier την οποία θα χρησιμοποιήσει ο πελάτης.

Το beautamins.gr διατηρεί το δικαίωμα να καταργήσει ή να τροποποιήσει την πολιτική επιστροφών του, δημοσιεύοντας τους σχετικούς νέους όρους και προϋποθέσεις στον ιστότοπό του.

Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών ή σε περίπτωση που το beautamins.gr, κατά την απόλυτη κρίση του, θεωρήσει ότι ο Πελάτης καταχράται το δικαίωμα επιστροφής ή δρα κακόπιστα διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος ακόμα κι αν πληρούνται οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις.

Σε περίπτωση που το προϊόν παραβαίνει τους όρους επιστροφών και κριθεί ακατάλληλο προς επιστροφή, τότε αυτό θα επιστρέφεται στον πελάτη. Τα μεταφορικά τα οποία θα τα έχει ήδη επιβαρυνθεί δε θα του επιστρέφονται .