Το καλάθι μου ΕΧΕΤΕ {{order.total_quantity}} ΠΡΟΪΟΝ/ΤΑ
ΣΥΝΟΛΟ
{{order.final_cost}}
Για Δωρεάν μεταφορικά υπολείπονται ακόμα {{order.free_shipping_remaining_cost}}
Free shipping
Beautamins
User
×
User
Μη συνδεδεμένος χρήστης

Beautamins.gr Συστεγασμένα Φαρμακεία Αλίκης Μπεκρή και Ζωής Μπεκρή ΟΕ

Μπακνανά 40,  Νέος Κόσμος,  Αθήνα

Το φαρμακείο

ιδρύθηκε του Φεβρουάριο του 1979 με έδρα τη περιοχή του Νέου Κόσμου, Μπακνανά 47 στο δήμο Αθηναίων, από τη φαρμακοποιό Ελένη Νικολόπουλου, απόφοιτο της Φαρμακευτικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 1981 πραγματοποιήθηκε συστέγαση στο ήδη υπάρχον φαρμακείο του φαρμακοποιού Θεόδωρου Μπεκρή, απόφοιτου, ομοίως, της Φαρμακευτικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το 1989 πραγματοποιήθηκε μεταστέγαση του συνόλου της εμπορικής και επιστημονικής δραστηριότητας της εταιρίας έναντι του παλαιού κτιρίου (Μπακνανά 42) σε ιδιόκτητο χώρο 100 τ.μ. στην ίδια περιοχή, όπου και παρέμεινε για 19 χρόνια μέχρι το Φεβρουάριο του 2008. Ο Μάρτιος του ιδίου έτους αποτέλεσε την ημερολογιακή αφετηρία της μεταφοράς της φαρμακευτικής εταιρίας σε παρακείμενο κτίριο 210 τ.μ., στην οδό Μπακνανά 40 της ίδιας περιοχής.

Οι φαρμακοποιοί της εταιρίας είναι μέλη του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου και του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής.Τα νεότερα μέλη του φαρμακείου αποτελούν οι φαρμακοποιοί Αλίκη Μπεκρή και Ζωή Μπεκρή απόφοιτοι της Φαρμακευτικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών τα έτη 2008 και 2007 αντίστοιχα, τα οποία με υπευθυνότητα ανταποκρίνονται στα επιστημονικά καθήκοντα τους και τις απαιτήσεις της εταιρίας.

Η ομάδα του φαρμακείου είναι στη βάση της σταθερή εδώ και χρόνια ενώ εμπλουτίζεται σταδιακά με εξειδικευμένες ειδικότητες ιατρικών επαγγελμάτων λόγω της καθημερινής αύξησης των ατόμων που επιλέγουν να εξυπηρετηθούν από το φυσικό ή το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Η επιλογή πραγματοποιείται αποκλειστικά ανάμεσα σε άριστους επαγγελματίες του χώρου οι οποίοι εναρμονίζονται πλήρως με τις ηθικές και επαγγελματικές αξίες της 1η γενιάς φαρμακοποιών της επιχείρησης.

Το ωράριο του φαρμακείου:

Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00 π.μ. – 8.30 μ.μ.

και Σάββατα 9.00 π.μ. – 3.00 μ.μ.

και το ωράριο του e-shop για τηλεφωνική εξυπηρέτηση είναι καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 π.μ. – 6.00 μ.μ.

Ώρες παραλαβής παραγγελιών από  το φαρμακείο Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 π.μ. – 6.00 μ.μ. και Σάββατο  10.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.

Η ομάδα του φαρμακείου μας είναι:

Νικολοπούλου Ελένη  απόφοιτη φαρμακοποιός Κ.Π.Α -επιστημονικός σύμβουλος

Μπεκρής Θεόδωρος  απόφοιτος φαρμακοποιός Κ.Π.Α -επιστημονικός σύμβουλος

Μπεκρή Αλίκη φαρμακοποιός Κ.Π.Α υπεύθυνη εξυπηρέτησης φαρμάκων, υπεύθυνη οργάνωσης ανθρώπινου δυναμικού και ποιοτικού ελέγχου γαληνικών σκευασμάτων εργαστηρίου

Μπεκρή Ζωή φαρμακοποιός Κ.Π.Α υπεύθυνη εξυπηρέτησης φαρμάκων, ελέγχου παρεχόμενης υπηρεσίας της συνολικής δραστηριότητας του φαρμακείου και επίτευξης επιστημονικών και εμπορικών στόχων φαρμακείου.

Παπαδάτου Ιωάννα αισθητικός και επαγγελματίας μακιγιάζ, απόφοιτη των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων ΙΕΚ ΞΙΝΗ

Στάικος Κωνσταντίνος νοσηλευτής- απόφοιτος τμήματος νοσηλευτικής Τεχνολογικού Εκπιαδευτικού Ιδρύματος Αθήνας

Χαλκιώτη Μάγδα βοηθός φαρμακείου -απόφοιτος Δημοσίου ΙΕΚ Γλυφάδας και υπεύθυνη εξυπηρέτησης του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Φωτόπουλος Φώτης -Δημήτρης εκπαιδευόμενος Βοηθός Φαρμακείου Δημοσιού ΙΕΚ Ζωγράφου

Οικονομοπούλου Μαρία αισθητικός και επαγγελματίας μακιγιάζ, απόφοιτη των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων ΙΕΚ ΑΛΦΑ

Το Beautamins.gr

ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2012 ως epharmadeals.gr με το όραμα να συνεχιστεί και διαδικτυακά η μέχρι τώρα αξιόπιστη πορεία του φαρμακείου μας στο χώρο της εξειδικευμένης συμβουλής και πρότασης. Η ανάγκη για ανανέωση και καλύτερη εξυπηρέτηση το 2019 έφερε το BEAUTAMINS.gr 

Επιθυμία μας είναι το beautamins να γίνει ο απόλυτος προορισμός όλων σας όχι μόνο για τις μικρές καθημερινές σας ανάγκες αλλά και για τις πιο μεγάλες σας επιθυμίες, παρέχοντάς σας οικονομικές και πρωτότυπες ιδέες και λύσεις για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Beautamins.gr

Συστεγασμένα Φαρμακεία Αλίκης Μπεκρή και Ζωής Μπεκρή ΟΕ

Μπακνανά 40 - 11744 - Ν. Κόσμος

ΑΦΜ: 081034616 - ΔΟΥ: ΙΖ' Αθηνών 

Αρ. ΓΕΜΗ: 122913003000